Solutions

Vehicle and machine importers

Kamera-, tutka-, ja valvontaratkaisumme ovat yhteensopivat uusimpien ajoneuvojen ja työkoneiden kanssa. Kameroissamme on valmiit liitännät kaikkien ajoneuvo- ja työkonevalmistajien integroiduille näytölle.

Annamme kaikille tuotteillemme markkinoiden pisimmän 36kk takuun.

Asiakkaillamme on käytössä Suomessa ja Tanskassa liikkuva huolto, joka palvelee asiakkaita paikanpäällä terminaaleissa, tehtaissa, satamissa, missä asiakkaan ajoneuvo ikinä onkin.

Ajoneuvo- ja työkonemaahantuojille Katveturva tarjoaa alan edistyneimmän kamera- ja tutkatekniikan lisäksi vaivattoman ja helpon takuupalvelun, jossa ajoneuvo- ja konemyyjä ohjaa takuuasioissa loppuasiakkaan asioimaan suoraan Katveturvan huoltoon.

Katveturva vastaa huolto- ja takuukäsittelystä ja tarvittaessa hoitaa esimerkiksi kameranvaihdon suoraan loppuasiakkaalle.

Katveturvan ratkaisujen asentamiseen Katveturva toimittaa kattavat asennusohjeet. Myös ajoneuvomyyjän asentaessa laitteet takuuvastuu on vikatilanteessa 100% Katveturvalla.

Katveturva tarjoaa ajoneuvomyyjälle myös tarvittaessa kiinteästi hinnoitellut asennuspaketit, hoitaa asennuksen sekä toimittaa yksityiskohtaisen asennusraportin kuvineen.